Magi og musikkshow

Showet vårt er en blanding av opplevelser som pirrer det visuelle og engasjerer følelsene dine. Du blir tatt med på en opplevelsestur som i det ene øyeblikket varmer hjertet med vakre toner og sang mens du i neste øyeblikk opplever tryllekunster du ikke trodde var mulig. Magi & musikkshowet vårt vil glede og forbløffe deg, samt vekke nysgjerrigheten din.

Dette - kombinert med lun humor og spenning - passer for de fleste typer arrangementer.

Målet vårt er å underholde deg og stimulere sansene dine. Du vil oppleve en tryllekunstner som briljerer med magiske triks og en musiker som både rører og gleder deg med sine vakre toner.

Vi er to artister med lang erfaring - den ene i musikk og den andre i trylling. Når to så ulike artister kommer sammen, kan det bli et show helt annerledes enn det du har sett og opplevd tidligere. Elin har jobbet som musiker og sanger, og Tommy har jobbet som tryllekunster.

Engasjer oss for ditt arrangement!

 

 

HVEM ER VI?

Vi er to erfarne artister innen hvert vårt område, som nå har gått sammen om å lage kvalitetsunderholdning som appelerer til sansenedine.

Elin; Erfaren musiker og sanger med bakgrunn som trubadur og vokalist i storband. Spiller for tiden i et folkrock band. Har gitar som hovedinstrument, men trakterer også munnspill, fløyte og torader.

Tommy; Erfaren tryllekunstner. Har tidligere jobbet flere år som profesjonell magiker. Han bruker fingerferdighet, humor og overraskelse for å forbløffe og glede publikum.

Begge har inspirert og underholdt publikum på firmafester, eventer, bryllup og diverse private og kulturelle arrangementer.

I mange år har vi jobbet hver for oss, men så fikk vi ideen om å skape et magi & musikkshow sammen.

Link til hjemmesiden vår for Magi & Musikkshow
Tommy Enersen - Magiker og Tryllekunstner i Oslo og Akershus
Tommy Enersen
Tommy Enersen
Elin Løkken
Elin LØkken